Wersja PREMIUM! To nie tylko kalendarz — to świadectwo roku mojego...
To nie tylko kalendarz — to świadectwo roku mojego życia✨ Kupując ten...
Ostatnio przeglądane
Wersja PREMIUM! To nie tylko...
Wersja PREMIUM!
To nie tylko kalendarz — to świadectwo roku mojego życia✨
Kupując ten kalendarz, pomagasz nieść dobro i potwierdzasz, że moja praca ma sens — że ta misja powinna trwać. Dziękuję ❤️
Zamówienia złożone do 5 grudnia 2026 r. zostaną wysłane do 22 grudnia 2026 r.
Idealnie na świąteczny prezent ✨
Nie zwlekaj z zamówieniem. Drukujemy tyle kalendarzy ile będzie zamówień do 5 grudnia.
Prosimy nie kupować za pobraniem. Dziękuję!
Nowy produkt
40 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Format A3 (297 × 420 mm) • papier kredowy • spiralowany • 12 miesięcy + okładka
WERSJA PREMIUM
Do wiadomości po zakupie proszę dołączyć Imię dedykacji.

Ten kalendarz to coś więcej niż zestaw grafik. To 12 współczesnych ikon, które powstawały w świecie pełnym bólu, ale też nadziei — wśród dzieci, żołnierzy i rodzin, których codzienność to zmaganie, strach i pragnienie pokoju. Każda z tych prac rodziła się z modlitwy, zmęczenia, refleksji i pragnienia przemiany w dobro.
Kupując ten kalendarz, pomagasz nieść dobro i potwierdzasz, że moja praca ma sens — że ta misja powinna trwać. Nie pozwalasz zaprzepaścić 20 lat mojej pracy z ikoną i 10 lat służby na froncie. Dziękuję ❤️
W tegorocznej edycji wybrałem wyłącznie współczesne interpretacje ikon, które tworzę „od serca”, w czasie mojej pracy w Ukrainie. Powstały w atmosferze:
głębokich przemyśleń
troski o dzieci i żołnierzy
zmagań z nienawiścią, populizmem i agresją
modlitwy o zmiłowanie i pokój ✨
To ikony rodzące się wśród chaosu — z potrzeby, by świat choć na moment stał się lepszy.
W tym roku dzielę się nie tylko ikonami, ale także moimi osobistymi refleksjami zapisanymi w formie białej poezji — prostych, szczerych myśli, które powstawały w chwilach ciszy między jednym a drugim kryzysem.
Znajdziesz tam m.in.:
oddech po upadku bomby
emocje między strachem a nadzieją
świadectwo wiary, że Bóg jest obecny ✝️
słowa rodzące się z potrzeby zaufania
To kalendarz, który opowiada więcej niż daty.
To rok mojego życia zamknięty w 12 obrazach i wierszach bez rymu.
Kalendarz jest cegiełką na działania Fundacji In Blessed Art. Pomagasz mi:
kontynuować zajęcia z dziećmi
wspierać żołnierzy i wolontariuszy
utrzymać fundację w czasie trudnej sytuacji finansowej
To uczciwa forma wsparcia — zamiast zwykłej prośby o datki, oddaję Ci w ręce coś, w co wkładam serce.
Zamówienia złożone do 5 grudnia 2026 r. zostaną wysłane do 22 grudnia 2026 r.
Idealnie na świąteczny prezent ✨
Hubert Kampa – Pisarz Ikon
strona pracowni: www.PisarzIkon.pl
| Nazwa | Cena |
|---|---|
| Odbiór osobisty! | Darmowa! |
| PACZKOMAT INPOST | Darmowa! |
| Kurier Kraje UE | Darmowa! |
| KURIER | Darmowa! |
Drodzy Państwo!
Jesteśmy sklepem fundacji, w którym wystawiamy na sprzedaż swoje dzieła. Zdarza się, że nie ma nas na miejscu i realizujemy zagraniczny projekt. Nie jesteśmy wtedy w stanie szybko zrealizować zamówienia. Jeśli pod tym tekstem, jest informacja w jakim terminie będą utrudnienia w wysyłkach, to prosimy o kontakt mailowy: kontakt@inblessedart.pl z zapytaniem, jak szybko zrealizujemy wysyłkę.
Ikony i obrazy wystawione w sklepie, są dostępne od ręki a fotografie są realnymi fotografiami produktu.

To nie tylko kalendarz — to świadectwo roku mojego życia✨ Kupując ten kalendarz, pomagasz nieść dobro i potwierdzasz, że moja praca ma sens — że ta misja powinna trwać. Dziękuję ❤️ Zamówienia złożone do 5 grudnia 2026 r. zostaną wysłane do 22 grudnia 2026 r. Idealnie na świąteczny prezent ✨ Nie zwlekaj z zamówieniem. Drukujemy tyle kalendarzy ile będzie...