Nowe produkty

Ostatnio przeglądane

„Pędzlem Pisana Przemiana w dobro” - Kalendarz na 2026 r.

To nie tylko kalendarz — to świadectwo roku mojego życia✨

Kupując ten kalendarz, pomagasz nieść dobro i potwierdzasz, że moja praca ma sens — że ta misja powinna trwać. Dziękuję ❤️

Zamówienia złożone do 5 grudnia 2026 r. zostaną wysłane do 22 grudnia 2026 r.
Idealnie na świąteczny prezent ✨

Nie zwlekaj z zamówieniem. Drukujemy tyle kalendarzy ile będzie zamówień do 5 grudnia.

Prosimy nie kupować za pobraniem. Dziękuję!

Więcej szczegółów

119,00 zł

119,00 zł za 1

Nowy produkt

96 Przedmioty

To nie tylko kalendarz — to świadectwo roku mojego życia✨

Kalendarz na 2026 rok od Pisarz Ikon – „Pędzlem Pisana Przemiana w dobro”

Format A3 (297 × 420 mm) • papier kredowy • spiralowany • 12 miesięcy + okładka

Kalendarz, który niesie dobro na cały rok

Ten kalendarz to coś więcej niż zestaw grafik. To 12 współczesnych ikon, które powstawały w świecie pełnym bólu, ale też nadziei — wśród dzieci, żołnierzy i rodzin, których codzienność to zmaganie, strach i pragnienie pokoju. Każda z tych prac rodziła się z modlitwy, zmęczenia, refleksji i pragnienia przemiany w dobro.

Kupując ten kalendarz, pomagasz nieść dobro i potwierdzasz, że moja praca ma sens — że ta misja powinna trwać. Nie pozwalasz zaprzepaścić 20 lat mojej pracy z ikoną i 10 lat służby na froncie. Dziękuję ❤️

Dlaczego ten kalendarz jest wyjątkowy ❤️‍

W tegorocznej edycji wybrałem wyłącznie współczesne interpretacje ikon, które tworzę „od serca”, w czasie mojej pracy w Ukrainie. Powstały w atmosferze:

• głębokich przemyśleń

• troski o dzieci i żołnierzy

• zmagań z nienawiścią, populizmem i agresją

• modlitwy o zmiłowanie i pokój ✨

To ikony rodzące się wśród chaosu — z potrzeby, by świat choć na moment stał się lepszy.

Co znajdziesz w środku?

W tym roku dzielę się nie tylko ikonami, ale także moimi osobistymi refleksjami zapisanymi w formie białej poezji — prostych, szczerych myśli, które powstawały w chwilach ciszy między jednym a drugim kryzysem.

Znajdziesz tam m.in.:

• oddech po upadku bomby

• emocje między strachem a nadzieją 

• świadectwo wiary, że Bóg jest obecny ✝️

• słowa rodzące się z potrzeby zaufania

To kalendarz, który opowiada więcej niż daty.
To rok mojego życia zamknięty w 12 obrazach i wierszach bez rymu.

Kupując – wspierasz

Kalendarz jest cegiełką na działania Fundacji In Blessed Art. Pomagasz mi:

• kontynuować zajęcia z dziećmi

• wspierać żołnierzy i wolontariuszy

• utrzymać fundację w czasie trudnej sytuacji finansowej 

To uczciwa forma wsparcia — zamiast zwykłej prośby o datki, oddaję Ci w ręce coś, w co wkładam serce.

Terminy realizacji

Zamówienia złożone do 5 grudnia 2026 r. zostaną wysłane do 22 grudnia 2026 r.
Idealnie na świąteczny prezent ✨

Dziękuję za zakup i wsparcie!

Hubert Kampa – Pisarz Ikon

strona pracowni: www.PisarzIkon.pl 

Nazwa Cena
Odbiór osobisty! Darmowa!
PACZKOMAT INPOST Darmowa!
Kurier Kraje UE Darmowa!
KURIER Darmowa!

Drodzy Państwo!
Jesteśmy sklepem fundacji, w którym wystawiamy na sprzedaż swoje dzieła. Zdarza się, że nie ma nas na miejscu i realizujemy zagraniczny projekt. Nie jesteśmy wtedy w stanie szybko zrealizować zamówienia. Jeśli pod tym tekstem, jest informacja w jakim terminie będą utrudnienia w wysyłkach, to prosimy o kontakt mailowy: kontakt@inblessedart.pl z zapytaniem, jak szybko zrealizujemy wysyłkę.

Ikony i obrazy wystawione w sklepie, są dostępne od ręki a fotografie są realnymi fotografiami produktu.

Jeśli chciałbyś dowiadywać się o akcjach, nowych produktach i działaniu naszej fundacji, zapisz się na newsletter na stronie naszej fundacji.

Kupując u nas REALNIE WSPIERASZ!

www.InBlessedArt.pl 

DZIĘKUJEMY!

1 inny produkt w tej samej kategorii:

Wersja PREMIUM!  To nie tylko kalendarz — to świadectwo roku mojego życia✨ Kupując ten kalendarz, pomagasz nieść dobro i potwierdzasz, że moja praca ma sens — że ta misja powinna trwać. Dziękuję ❤️ Zamówienia złożone do 5 grudnia 2026 r. zostaną wysłane do 22 grudnia 2026 r. Idealnie na świąteczny prezent ✨ Nie zwlekaj z zamówieniem. Drukujemy tyle...

149,00 zł